Administratie uitbesteden aan ons kantoor?

Dat horen we graag! Fijn dat je aan ons denkt! We komen graag bij jou op kantoor werken. Korte lijntjes daar houden we van. Schouders eronder spreekt ons aan. Wat moet er precies gebeuren? Ons administratiekantoor ABZ heeft ruime ervaring in diverse administratieve processen. 

Maar wat doet een administratiekantoor?

Of: wat is een administratiekantoor? Die vragen stellen mensen ons ook wel eens. Administratie verwerken, makkelijker kunnen we we het niet uitleggen. Administratie dat in elk bedrijf, zowel ZZP, VOF of BV voorkomt. We sommen enkele administratieve werkzaamheden op. Als we wat vergeten zijn, laat het ons dan weten. We kunnen meer dan dat we vaak zelf delen met de buitenwereld! Bescheidenheid siert ons kantoor. 

  • administrateur
  • allround kantoor administratie 
  • financiĆ«le administratie
  • boekhoudkundige administratie
  • boekhouder
  • en vele andere administratieve werkzaamheden 

Wat kost een administratiekantoor inschakelen?

Onze tarieven delen we niet op onze website. Elke opdracht is anders en dan is het moeilijk om vooraf mee te delen wat ons administratiekantoor inschakelen kost. Er zijn diverse mogelijkheden om deze samenwerking financieel in te vullen.

We spreken eerst goed door wat de administratieve werkzaamheden inhouden. Zo offreren we op maat van de opdracht. Daarom komt het de ene keer voor dat we een uurtarief administratiekantoor berekenen en voor een uitgebreidere opdracht ons administratiekantoor vaste prijzen hanteert. Verschil moet er zijn, maar duidelijk zijn we wel voorafgaand aan het uitvoeren van de taken.